Thursday, July 12, 2012

Barangan D'Herbs Healthy Marketing


Diamond Foundation         PRODUK TERLARIS MESTI CUBA!!

~Menjanjikan Wajah Lebih Menawan

Harga : RM 59.90(S/M) / RM 62.00(S/S)

~ Diamond Foundation adalah bedak asas yang mengandungi SPF 35 & Minyak Biji Anggur yang bertindak sebagai anti-oksidan yang melindungi sel kulit selama 8jam dari sinaran UV dan pencemaran yang boleh merosakkan kulit.

~ Meningkatkan keanjalan kulit.


~ Mengandungi Vitamin E untuk menutup parut jerawat, jeragat dan kenduran wajah.

~ Sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit cerah atau sawo matang.


~ Sesuai juga sebagai alas bedak & krim siang

~ Boleh digunakan oleh wanita & lelaki

~ Sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat, berjeragat & kulit normal

~ Ianya kalis air & boleh bertahan selama 12 jam.

~ Simpan di tempat bersuhu bilik (30-35 darjah celcius)



Lipstick Collagen Treatment        PRODUK TERLARIS MESTI CUBA!!

~Rahsia Bibir Seksi dan Mungil

Bibir kering,lipstik tidak tahan lama,mengelupas,sensitif,gelap tidak menarik??cubalah lipstick rawatan D'herbs..

Harga : RM 25.00(S/M) / RM 27.00(S/S)

Fungsi :


~ Sebagai penyeri bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah


~ Melembabkan bibir yang kering dan merekah


~ Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan


~ Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita


~ Simpan di tempat yang bersuhu bilik (30'-35'C)

~ Dengan haruman strawberi yang menyegarkan.


Premium Diet Plus Fibre

~Ramping,Enak,Mudah,Berkesan


Harga : RM 38.90(S/M) / RM 43.90(S/S) - 10 sachet

Kandungan Premium Diet Plus Fibre De Herbs:

Wheat Fiber, Oat Fiber, Apple Fiber, Psyllium Husk, Senna Leaf, Strawberry Extract, Sugar dan Orange Flavour. ( Tanpa Bahan Pengawet dan Pewarna )


Cara penggunaan Premium Diet Plus Fibre De Herbs:
 ~ Campurkan 1 sachet  kedalam 1/2  cawan air suam dan kacau hingga larut. Tambahkan air suam/sejuk, minum segera dan banyakan minum air kosong.
 ~ Ambil 1x sehari selepas makan.
 ~ Untuk berat badan melebihi 70kg disarankan 2 peket 2x sehari pagi dan malam selepas makan.Banyakkan meminum air putih.

Khasiat Premium Diet Plus Fibre De Herbs - InsyaAllah:-

~ Tindak balas seawal 5 jam.Ketika membuang air besar akan mengeluarkan lender,minyak & toksin yang berlebihan.
~ Kesan dapat diihat bermula dari hari ketujuh.
~ Membuang lemak yang tidak diperlukan badan
~ Antioksidan & menyahtoksik dalam sistem pencernaan
~ Tidak digalakkan bagi wanita yang hamil
~ Sesuai untuk kegunaan lelaki dan wanita
~ Mengurangkan selera makan & memberikan rasa kenyang sepanjang hari
~ Membantu mengempiskan perut yang buncit
~ Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik.



Juice Perawan Plus Collagen       PRODUK TERLARIS MESTI CUBA!!


~ Kekal Anggun dan Muda (Minuman Khusus Untuk Wanita)

Harga : RM 35.00(S/M) / RM 38.00(S/S)-250 ml


Kandungan Juice Perawan De Herbs:-
Kacip Fatimah, Manjakani, Pueraria Mirifica, Acai Berry, Kurma, Madu, Roselle,  Delima, Kolagen & Air Bertapis.


Khasiat Juice Perawan De Herbs - InsyaAllah :-

~ Merawat masalah keputihan , haid yang tidak teratur.
~ Menaikkan tulang punggung , payudara wanita agar lebih montok & anjal.
~ Menyuburkan rahim & peranakkan wanita (baik untuk wanita yang sukar untuk mendapatkan anak )
~ Menegang & mencerahkan kulit..
~ Melambatkan proses monopous.
~ Memberikan tenaga dalaman wanita.
~ Meningkatkan sistem imunisasi.
~ Mengurangkan senggugut.
~ Sesuai untuk gadis & wanita yang sudah berumahtangga.
~ Sesuai utk gastrik.
~ Boleh diminum walau masih dlm pantang.
Cara penggunaan Juice Perawan De Herbs:

~ Ambil 2 sudu setiap pagi & malam. Minum banyak air putih.
~ Tidak digalakkan bagi wanita yang sedang mengandung & ketika dalam haid.
~ Simpan di tempat sejuk selepas dibuka.


Herbal Detox(Pelekat Kaki Berherba)

~Tampal,Sihat dan Aktif

Harga : RM 35.00(S/M) / RM 37.00(S/S)

Kuantiti - 10pcs/keping (sekotak)
Fungsi -fungsi Herbal Detox
~ Membuang toksin dlm badan,air berlebihan dan cegah bau kaki.
~ Membuatkan badan menjadi lebih bertenaga.
~ Mengurangkan alahan, sakit sendi.
~ Mengurangkan sakit kepala,migrain atau tekanan kerja.
~ Menormalkan tekanan dan aliran darah.
~ Melegakan sakit tumit dan tapak kaki.
~ Mengurangkan sembelit, kembung perut.
~ Membantu masalah jerawat/resdung.
~ Mengurangkan diabetes,kegemukan.
~ Mengatasi masalah sukar tidur.
~ Menyegarkan ketika bangun dari tidur.
~ Mengurangkan sakit gout,sendi dan sesuai untuk perokok.


Perawan Herbal Wash

Harga : RM 19.90(S/M) / RM 21.90(S/S)
~ Pembersih feminin wanita dari ekstrak daun Sireh, Kacip Fatimah dan Manjakani yang bertindak untuk membersih, menggelakkan jangkitan bakteria yang menyebabkan bau yang kurang menyenangkan serta mengatasi masalah di bahagian feminin wanita.
~ Ia juga membantu memberi kesegaran dan keharuman sepanjang hari setiap kali menggunakan Perawan Herbal Wash.

Tips :-
~ Untuk kesan yang lebih baik gunakan bersama Juice Perawan Plus Collagen.


Aura Pesona Bintang

Harga : RM 39.90(S/M) / RM 42.00(S/S)

-Bedak padat dan kemasan mutiara dan satin selembut sutera pada kulit.Teksturnya padat serta halus dan licin menjadikan kulit yg kusam tampak gebu dan bercahaya.



-Solekan bertahan lebih lama dan tidak berminyak pada kulit walaupun dipakai lebih 8 jam.


-Mengandungi kadar SPF25 yg bertindak sebagai ajen penapis sinar suria untuk mengatasi masalah kulit berkedut, kering,berjeragat dan kusam.Gunakan span yg disediakan secara lembab ataupun berus pada wajah untuk kesan semulajadi.


-Terdapat dua pilihan warna Mohca dan Natural.


Aplikasi:-


Untuk kesan lebih gebu dan halus sapukan dahulu Diamond Foundation dengan sekata pada seluruh wajah.Kemudian,pedapkan 2 Way Cake Aura Pesona Bintang unuk mendapatkan seri wajah bak bintang terkenal.




 Celak Arab

~Mata Galak dan Cantik

Harga : RM 15.90 (S/M) / RM 16.90 (S/S)

Ingin mata cantik dan galak persis seperti wanita arab?
Celak arab D'Herbs ini tidak mudah luntur,pekat,suci,halal,hanya putar dan dijual dengan harga yg cukup murah sekali! Dapatkan segera!!!


Juliet Beauty Soap

Harga : RM 19.90 (S/M)/ RM 20.90(S/S)

Juliet Beauty Soap dihasilkan daripada herba-herba terpilih seperti collagen, susu,beras dan pulut hitam. Untuk mendapatkan hasil bermutu tinggi dan kaya dengan Vitamin E dan C, Juliet Beauty Soap mencuci dengan lembut, menyegar,melembab dan mencerahkan kulit serta mengembalikan keremajaan kulit seawal 3 hari. Ia sesuai digunakan oleh semua peringkat umur untuk lelaki dan wanita.


Cara Penggunaan


Buihkan Juliet Beauty Soap sapu dan urut perlahan-lahan selama 1-2 minit bilas sehingga bersih Gunakan 2-3 kali sehari.


~ Untuk kesan yang lebih baik gunakan bersama Glow B White dan siang hari gunakan Diamond Foundation.
~ Cuba dan alami sendiri!!!


Mukjizat Scrub Soap
   
Harga : RM 19.90 (S/M)/ RM 20.90(S/S)


Dihasilkan dengan adunan herba-herba terpilih seperti kayu manis,cengkih,pegaga yang menghasilkan haruman dan khasiat yang tiada tandingan.Guna dan rasai sendiri setiap kali mandian.
Fungsi-fungsi Mukjizat Scrub Soap:-
Sesuai digunakan untuk membuang panau,daki,jerawat badan,kulit kasar ,mencerahkan kulit badan dan mengatasi masalah badan berbau.Terbukti berkesan!

Glow B White
Harga : RM 36.90 (S/M) / RM 38.90 (S/S)
~ Beauty Skin Collagen Supplement
Memperbaiki struktur kulit dan mencerahkan kulit 2x lebih berkesan daripada produk lain.Dengan kualiti tinggi dan harga mampu dimiliki.
Cara Penggunaan:
~ Tuangkan ke dalam mulut tanpa dibancuh dengan air dan rasai keenakan serta merta Glow B White dengan perasa asli gabungan Strawberry dan Acai Berry.
~ Boleh diambil 1-2 kali sehari sebelum atau selepas makan pada bila-bila masa.
~ Sesuai untuk wanita dan lelaki.
~ Dijamin lazat dan lain dari yang lain mesti cuba!!!

Super Lebat Cream    *KUALITI TINGGI HARGA BERBALOI!!!

Harga : RM 28.90(S/M) / RM 30.90(S/S)

~Menjanjikan rambut hitam dan lebat!

-Menghasilkan melanin yang mengekalkan rambut asli kehitam-hitaman tanpa perlu diwarnakan.

-Sesuai digunakan sebagai krim harian rambut agar kekal segar dan bersinar.

-Membekalkan oksigen yang mencukupi bagi mempercepatkan pertumbuhan dan mengguatkan akar rambut agar tidak mudah putus.

-Mengatasi masalah rambut gugur,beruban,melebatkan rambut dan kelemumur.

-Ramuan tradisi turun temurun antaranya mengkudu,bunga raya,minyak
kelapa dara & minyak zaitun.
-Sesuai digunakan oleh lelaki mahupun wanita.

*KUALITI TINGGI HARGA BERBALOI!!!

Cara Penggunaan :



Sapukan super lebat krim keserata rambut dan kulit kepala sambil mengurut kulit kepala pada setiap hari, 1-2 kali sehari selepas mandi pada bila-bila masa.




Primadona Gold Premix
Coffee 5in1

Harga : RM 22.00(S/M) / RM 24.00(S/S)

~ Primadona Gold Premix Coffee adalah coffee Arabica campuran lebih 8 jenis 
    herba antaranya pearl,pueraria lobata dan juga Ginseng.
~ Merawat masalah keputihan & haid yg tidak teratur.
~ Menyihatkan rahim & peranankan (baik utk wanita yg sukar mendapatkan
   zuriat.)
~ Memberikan tenaga & membaiki sistem dalam badan untuk kekal sihat dan
   aktif.

Makbul Munajat
~Krim Panas Dijamin Panas 12jam
Harga : RM 26.00(S/M) / RM 28.00(S/S)

Gabungan 3 herba terpilih iaitu halia,serai dan limau purut yg memberi kesan 2 kali lebih mujarab dan hangat.
~ Krim panas pelbagai guna-urutan seluruh badan
~ Sapuan pada perut,sendi dan otot-sesuai untuk ibu lepas bersalin.
~ Boleh digunakan sekerap yang mungkin.
~ Tidak berminyak dan mudah  meresap.
~ Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita.
~ Membantu membakar lemak dan selulit untuk kesan lebih baik       gunakan bersama Premium Diet.
Merawat gigitan serangga.
Krim Mutiara Gold
~ Krim Siang dan Malam

Harga : RM 28.90(S/M) / RM 30.90(S/S)

~ Sapukan Krim Mutiara Gold diseluruh wajah pd waktu siang dan malam   untuk kesan berganda guna bersama Juliet Beauty Soap De Herbs untuk wajah kekal cantik,gebu dan bersinar bak mutiara.
~ Krim Mutiara Gold bertindak sebagai agen pelembap dan pencerah wajah.Kerana strukturnya yg ringan,lembab dan tidak berminyak sesuai digunakan semua jenis kulit.

~ Keistimewaannya Krim Mutiara Gold ini mempunyai satu warna yang sesuai mengikut tona kulit cerah atau gelap.


Super Lebat Shampoo


Harga : RM 25.00 (S/M) / RM 27.00 (S/S)

Super Lebat Shampoo dirumuskan khas daripada 100% herba yang diperkaya dengan vitamin dan protein untuk kesuburan dan mempercepatkan pertumbuhan rambut, khusus bagi masalah rambut bercabang, kering, gugur dan kelemumur dapat diatasi.

Untuk kesan berganda gunakan bersama Super Lebat Cream keluaran D’Herbs untuk kekal hitam, gelap dan harum.

Kegunaan Super Lebat Shampoo
  •  Menghasilkan melanin yang mengekalkan rambut asli kehitam-hitaman tanpa perlu diwarnakan.  
  •  Sesuai digunakan sebagai shampoo harian rambut agar kekal segar dan bersinar selepas mandi. 
  • Membekalkan oksigen yang mencukupi bagi mempercepatkan pertumbuhan dan mengguatkan akar rambut agar tidak mudah putus.
  • Mengatasi masalah rambut gugur, beruban, kelemumur dan melebatkan rambut.
  • Sesuai digunakan oleh lelaki mahupun wanita.

16 comments:

  1. kat kucing serawak xda cawangan D'HERBS ke...

    ReplyDelete
  2. Sha,ada boleh hubungi Sharifah Trading 082-421317/016-8593009 :)

    ReplyDelete
  3. SALAM...saya nk tahu stokis kt terengganu kt mana ye? saya berminat nak jadi ahli la...

    _rosliza_

    ReplyDelete
  4. Wkslm.Rosliza,klu kt Terengganu ada 4 stokis.Boleh hubungi mereka ditalian berikut:-
    Kuala Terengganu - Gedung Din Collection 013-9576 986/09-6239786
    Dungun - Nuwaja Enterprise 019-9151 310
    Kemaman - Pusat Kecantikan Bekal Hidayah 09-8582 494/019-9154 595
    Jertih - Galeri Hidayah 017-9710 960

    ReplyDelete
  5. Kalau dekat sibu, sarawak ada tak..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naimah,ada klu kt Sibu boleh hubungi Azian 013-834 8364.Moga boleh membantu!:)

      Delete
  6. Mcm mna ea sye ada pakai untuk rabut tapi kesan dia belum nampak adakah cara saya pakai salah boleh bagi tahu mcm mna nak guna dengan betul untuk rambut..

    ReplyDelete
  7. Kalo da beruban, bole jd hitam kembali ke?

    ReplyDelete
  8. boleh ke kita campur pakai krim mutiara gold and diamond foundation

    ReplyDelete
  9. D'Herbs Diet Gold kalau preggy women consumed jugak diet gold ni ape effectnye? coz my fren xsdr dye prgnt time consume diet gold ni..ari ni bru taw prgnnt..ada kesan kt bby ke?

    ReplyDelete
  10. kat shah alam ade x cawangan d'herbs..boleh emehlkan nombor hp? my emel mimi.ndco1122@gmail.com

    ReplyDelete
  11. saya dengan mengikut langkat2 yg terdapat pada lebal kotak saya
    dah try menggunakan shampoo dan cream super lebat ni 20 hari tapi x nampak perubahan anak rambut pun x tumbuh malahan rambut masih gugur apa yg patut saya lakukan minta pendapat dari pihak yg berkenaan bagi petua.

    ReplyDelete
  12. nampak sangat produk ni mengarut....saya pakai syampoo dia...dan banyak rambut gugur....pastu...anak2 rambut x tumbuh2 pun ...letak cream dah banyak dah....time letak cream pun ada rambut tercabut.....membazir duit dan masa jer,,,,baik aku p klinik pakar jer...rm 200 sekali masuk...kawan aku dah abis rm 1200 buat rawatan kat klinik pakar...tapi berkesan...yun nam jangan cuba...sama jer mengarut...

    ReplyDelete
  13. I pun pernah guna shampoo dengan cream super lebat. but then i see no different. now I use healin product. rambut da tak gugur

    ReplyDelete
  14. stokis dekat sabah ada tak?

    ReplyDelete